Kipróbálta, pedig nem hitt benne! Ilyen egyszerű az online könyvelés!

A mai bejegyzésemet egy sikertörténet inspirálta. Egy kedves hölgy vette fel velem a kapcsolatot emailen, mert hiába keresgélt, nem kapott választ a kérdéseire. A levele végére odaírta, hogy látta egy korábbi videómat, amiben az online könyvelésről is beszéltem, de ő valószínűleg nem tudná megtanulni, mert túl bonyolultnak tűnik. 

Először megválaszoltam a levelét, aztán felhívtam telefonon, és megkértem, hogy szánjon rám egy órát a héten, és megmutatom neki, hogyan tudja feltölteni a számláit. Beleegyezett. Kiválasztottuk a megfelelő időpontot, majd fel is hívott telefonon. Megkértem, hogy legyen kéznél még egy eszköz, például egy másik mobil, amivel le tudja fényképezni a számlákat. Aztán belevágtunk!

Mit gondolsz, mennyi időt vett igénybe ez a folyamat?

A hölgy 37 számlát fényképezett le, majd töltött fel az oldalamra. Az utasításaimmal és a beszélgetéssel együtt ez összesen 17 perc volt.

Szerinted sok ez a 17 perc arra, hogy eljuttasd a könyvelődhöz a számláidat? Hogy utána már ne legyen gondod velük, és a vállalkozásod könyvelése is rendben legyen? Ugye, hogy egyáltalán nem az?! Ez a 17 perc havonta semmi ahhoz képest, amikor személyesen keresed fel a könyvelődet.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és kipróbálnád az online könyvelést, akkor nyugodtan keress meg, és csinálunk egy próbahónapot.

Segíthetek még valamiben?
Ha rám bízod a könyvelést, nyugalom költözik a vállalkozásodba.
Várom hívásodat vagy e-mailedet az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefon: + 40 733 94 11 42
e-mail cím: office@contabnet.ro